Противогаз

Противогаз

MF15 GAS MASK (TB1001) Описание Маскировъчната маска за лице MF15 е вид лична филтрационна маска, която ефективно предпазва лицето, очите и дихателните пътища от токсични агенти, биологични войни и радиоактивни прахови увреждания. Използва се този вид маска в областта на...
Чат сега

Информация за продукта

MF15 ГАЗОВА МАЗИКА (TB1001)

18.jpg

 

описание

MF15 пълна лицева респиратор е вид лична филтрационна маска, която ефективно предпазва лицето, очите и дихателните пътища от токсични агенти,

биологични военни агенти и радиоактивни прахови увреждания. Този вид газова маска се използва в областта на армията, полицията, гражданската защита и друго обществено работно място.

Благодарение на големия прозорец на лещите са изработени от makrolon, MF15 Gas mask има широк изглед и превъзходно съпротивление на удар. Различните кутии могат да бъдат използвани за защита срещу видове газове.

1. Състав и характеристики

а. MF15 се състои от тяло от маска, кутии (може да се настройва по желание на потребителя) и каучукови ленти (адаптирани според избора на приложение), устройството за питейна вода.

б. Корпусът на кутията за уплътнение на корпуса е проектиран в съответствие с типа на главата за възрастни, носещ комфортно, херметичността е надеждна.

° С. Големият прозорец, който е изработен от поликарбонат, има характеристики: широко виждане, добра оптична и силна устойчивост на удар.

д. Контейнерът се напълва с квалифициран активен въглен или активен въглен катализатор, времето за обслужване е дълго, теглото е леко, лесно се променя новата.

д. Устройството за предаване на звук е ясно, а загубата на звук е твърде малка.

2. Данните на МФ15

Маслена мъгла чрез процент ≤0.0005%

Издръжливост на издишване ≤98pa (30L / min)

Визия: Общо зрително поле ≥75%

Бинокулярно зрително поле ≥60%

Полето на видимост по-долу ≥40 (степен)

Фактор на изтичане на газова маска ≥0.0005%

Тегло: 1.05 кг / комплект

Работно време: Зависи от кутията.

Времето за съхранение: 5 години

3. Използването и поддръжката

а. Газовата маска трябва да се носи от долната челюст нагоре. След това регулирайте лентата на главата. След износване, запушете входния отвор на алуминиевата кутия с длан и раздухвайте. Ако няма изтичане на въздух между газовата маска и лицето на потребителя, тогава потребителят може да влезе в откритата област.

б. След употреба, моля, почистете пот и друг материал върху газовата маска и кутията, особено върху лещата, изпускателния клапан и входния вентил. Тялото на газовата маска може да се измие с чиста вода, ако е необходимо.

° С. Ако на работното място има вируси с инфекциозни свойства, след употреба маслото и кутията с газ трябва да бъдат чисти, измити и дезинфекцирани с 1% дезинфектант на пероцетна киселина. Ако е необходимо, може да се накисва маска за гасене с 1% дезофектант на пероцетна киселина. да се напоява, за да се избегне вливането на дезинфектант и ефективността на загубата на продукта. След дезинфекция, газовата маска трябва да се измие с чиста вода и след това да се изсуши във въздуха.

д. Моля, прочетете инструкциите внимателно.

д. Газовата маска се използва в токсичната или вредна среда, а лицето без професионално обучение не демонтира, намали или поддържа компонента.

е. Не съхранявайте и не използвайте продукта под висока температура над 65 ° C.

гр. Моля, завийте капачката на резервоара, затегнете здраво долната тапа и дръжте далеч от водата, тъй като защитната способност на резервоара ще бъде намалена след адсорбцията на влагата.

ч. Съхранявайте на хладно и сухо място. Запазете газовата маска върху държача и избягвайте деформация, ако тя бъде залепена за дълго време. Пазете от органичен разтворител.


Hot Tags: газова маска, Китай, доставчици, производители, фабрика

Запитване

You Might Also Like