Антистатичен стандарт за производство на гащеризони

- Jul 04, 2018-

Антистатичните гащеризони са приложими за електроника, оптични инструменти, фармацевтични продукти, микробиологично инженерство, прецизни инструменти и други отрасли със свободни от прах и антистатични характеристики на специални гащеризони. Тъканта обикновено е изтъкана от проводящи тъкани от естествена коприна. Антистатичните гащеризони се отнасят до: нефтената промишленост, минната и металургичната индустрия, химическата промишленост, електрониката, специалните отрасли като: атомна енергия, космическа промишленост, оръжия и т.н.


Други отрасли като: храна, фойерверки, медицина и т.н. Електростатичните защитни облекла, направени от проводящи влакна в тъкани от химически влакна, се основават на изтичане на заряд и неутрализиране на два вида механизми.


Когато се заземи, електростатиката на тъканта се неутрализира от короновото изпускане на проводящото влакно и може да бъде изведена през проводящото влакно към земята, докато не е заземен от слабото изпускане на короната на проводящото влакно.


Антистатично антистатично облекло в характеристиките на ултра-чисти тъкани Антистатичните тъкани, използвани в антистатичните гащеризони, често се наричат "проводяща коприна". В действителност, този аргумент не е строга, проводими коприна в съответствие със собствените си технически характеристики могат да бъдат разделени на приложими за анти-статични (ESD), както и чистата стая (почистване стая), само приложими за чиста стая проводими коприна може да за които се твърди, че са антистатични ултра чисти тъкани.


Какво представлява антистатичната тъкан? Тъканта може да се нарече антистатична тъкан след антистатична обработка.