Общи маски

- Jul 04, 2018-

(1) Маска за гмуркане [face Plate (guard)]: за водолази.


(2) Дишаща маска [лицето]: лицева част на газова маска или друг респиратор с маска за очи и дихателен апарат.


(3) Спортни защитни маски [face face]: защита на носната кост; Носенето на маска може да бъде много полезно, а НБА Пистънс Хамилтън всяка игра с маска. Той имаше разбит нос в игра, за да помогне да се възстанови в играта с маска, началото ще бъде малко неудобно, но бавно свикнали, така че по-късно всички игри са доведени, целта е да се защити назалната костен.

Ако искате да си купите добро, трябва да отидете до щандовете за спортно оборудване и след това според собствените си нужди да купите подходящата маска.


(4) Запазване на защитата на маската: текущото използване на повърхностната мрежа има предимно кръгли и квадратни два вида, различни видове.

Циркулярната мрежова мрежа използва предимно черна мрежа от мрежа или мрежата от найлон, която за страната ни обикновено се използва от пчеларите, а квадратната повърхност на мрежата се прави от алуминиевата сплав или желязната мантова мрежа, която най-вече се използва за чуждестранните пчелари.


(5) Фехтовка Спортна маска Тел, изтъкан в мрежа, за да защити лицето на състезателя. Качулката има яка, фиксиращо устройство и предпазител за врата. Мрежата може да издържа на 7 кг налягане без изкривяване.

За пръв път се появява през 1776 г. от френския La Bousiere.


(6) Маска за заваряване. Използва се при заваръчни операции, за да се предотврати увреждането на очите на дъгата.