Мъгла контролата може да не само небето помощ, но също така хората усилие

- Jul 04, 2018-

При мъгла хората постепенно ерозира от мъгла.

През последните зимата смог отново постави проблема за замърсяването на околната среда пред хората. Haze няма да засегне само народна ежедневно пътуват, но също така и за здравето на вредата може да не бъдат пренебрегвани. Дихателната система е най-"тежест"! Haze ден не само увеличава честотата на остър ринит и остър бронхит, за астма, хроничен бронхит и други хронични респираторни заболявания пациенти, времето на haze е тяхната "отрова." Ако дългосрочен план в тази среда дори ще предизвика рак на белия дроб! Не само това, но още повече да се притеснявате, веднага след като въведете децата на болница, можете да видите много деца, страдащи от хроничен ринит, астма и бронхит.


Haze засяга не само на Китай в момента, но също и хронични отрова да застрашат следващото поколение и бъдещето на Китай!
Haze засяга всички аспекти на нашия живот, но за щастие хората имат събудена, въпреки че е трудно да се реши проблема с haze в кратко време, но като обикновени и малки правим малко на промяна, всъщност може да направи нещата по-добре, Цу се прави такова нещо.


1. голяма площ от Блу Ер fin край: силна "blue fin страна" да ви даде гаранция. Без значение каква форма ти лице може да го побере плътно.


2. PP материал 3D скелет: произволно сгънати в половината, носят, подпирам дишане пространство във вътрешността на квартала, ви позволяват да диша свободно.


3 интимно изпускателен клапан: дизайн позволява да издишате лесно, абсорбира безгрижно.


4. n95 ниво защита: лесно да устоят РМ2.5, така че можете да поддържате главата си в мараня дни. За пазара само японски производство на професионално ниво на dd11v маски е да засилим нашата компания за професионална защита срещу мъгла и мъгла преследване. В тази надежда в мъгла дни може да бъде добре да защитят себе си и техните семейства начинаещи ума, екипът на фирмата ни внимателно проучен, след непрекъснати усилия, най-накрая развива този тип на наднормено тегло борова качество чист ръка устойчиви маска. Така че сложи в нашата компания маски за производство и производство.

Надявам се да предизвиква внимание на повече хора да мъгла и мъгла, но и за хиляди хора вече за вредите, мараня. Не забравяйте начинаещи ума, отстрани винаги трябва да ума на начинаещия лесно, винаги е трудно да се запази. И нашата компания, ще продължи да се движи напред да възстановите вашия свободно дишане опит като мисия за защита на здравето и безопасността на всички.