Тип на капака на обувката

- Jul 04, 2018-

Покритие на обувките Чрез фино зърно от нехлъзгащи ходила на композицията, надеждно качество, може да се носят многократно, може да се измие машината. Classic Violet Горна, елегантна, изработена от чист памучен плат. може да осигури разнообразие от обувки обувки определени стил, ако има специални изисквания могат да бъдат професионални по поръчка. Може да добави горната бродерия, печатащата дума, логото на специализираната маркировка. Облицовката на обувката може да се измие, многократно износване.


Особено на пода няма да предизвика ожулвания, носенето на този плат обувки, в действителност, е в свободен да ви парцал.

Втулка против хлъзгане Втулка за обувки против хлъзгане е нов продукт. Тя използва целия естествен каучук, за да добави нови износващи и нехлъзгащи се материали, комбинирани с дъждобрани гумени обувки и вторичен дизайн на пластмасовата обувка. Този тип ръкав за обувки е по-лек и по-удобен от дъждовните гумени обувки. В дъжд и сняг, този обувка презерватив извън обувките, не се променят обувките, можете да постигнете водоустойчив, калниста, защита на целта на обувките. Тя не е деформирана, не пада, не се плъзга извън обувката. от пластмасовата покривка за обувки за еднократна употреба, устойчива, рециклируема, биоразградима, може да се използва повторно, вместо да се използва покритие за обувки за еднократна употреба върху въздействието на вътрешното и външното въздействие върху околната среда.


В същото време е лесен за носене, лесен за почистване, лесен за почистване. Много от работниците носят висококачествени кожени обувки, качеството на обувките ще бъде засегнато, когато дъждът, а понякога ще бъде degumming деформация; Също така, това е неприятно за туристите да се сблъскат с дъжд по време на пътуването.


Така че този продукт има широки пазарни перспективи.

Красива мода, лесна за носене, не само да разреши традиционния неприятно тромав трудно да се пренесе на проблема, и да компенсират за ръкавица за обувки за еднократна употреба не е устойчив на износване, трайни дефекти, е хората в дъждовния ден или в туристическите атракции Tu Yu дъжд, когато най-ефективните доставки на обувки. За вас и вашето семейство, без дъжд и микроби, моля, побързайте да купите гумените ботуши!


Антистатичен ръкав за обувки Материал за плат за 5 мм ивици или мрежеста антистатична тъкан, цветовете на плата са: бял, син, тибетски циан, розов и т. Н., Подметките на обувките за добавяне на зелен антистатичен PVC материал, да се носят, и може да постигне нехлъзгащи, антистатични и други функции, носят изолирани вълна дебели чорапи и изолирани стелки, покриване на обувки може да се добави проводими линия, Когато носят проводящи линия на вълна дебели чорапи и човешкото тяло близък контакт за постигане на по-добър антистатичен ефект, може да се използва отново след почистване. По-икономичен и практичен от покривала за обувки за еднократна употреба. Приложим за среда с висока чистота на прах, този продукт може да се адаптира към околната среда без прах 10 ~ 10000.